ANTALYA / GAZİPAŞA - İstiklal Şehit Süleyman Gür İlkokulu

0 (242) 572 6932
0 (242) 572 6932
Adres
İSTİKLAL MAH. PAZAR YERİ CAD. ISTIKLAL ŞEHIT SÜLEYMAN GÜR ILKOKUL BLOK NO: 13C GAZİPAŞA / ANTALYA
Vizyon
İstiklal Şehit Süleyman Gür İlkokulu olarak; istiyoruz ki, •Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız İstiklal Şehit Süleyman Gür İlkokulunda bulunmaktan mutlu olsun. İstiyoruz ki, •İstiklal Şehit Süleyman Gür İlkokulunda okumak ayrıcalık olsun. İstiyoruz ki, •Okulumuzda eğitim-öğretimin her aşamasında eğitim teknolojileri etkin olarak kullanılsın. İstiyoruz ki, •Her öğrenci velisi, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olsun. İstiyoruz ki, •Eğitim-öğretim öğretmen ve öğrencilerin birlikte kendilerini geliştirdikleri bir süreç olsun. İstiyoruz ki, •Tedarikçilerle karşılıklı güvene dayalı işbirlikleri oluşsun. İstiyoruz ki, •Okulumuz alanında her gün daha iyi ve en iyi olsun. İstiyoruz ki, •Verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu oluşturulması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm paydaşlarımızla paylaşmaya hazırız.
Misyon
Özgün , yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda öğrencilerimizin; Var olan yeteneklerinin gelişmesine yardımcı olmak ve benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, Öğrenmeye ilgi uyandırmak, Bilişsel , sosyal , duygusal, fiziksel, estetik ve yaratıcılık becerilerinin gelişimini desteklemek, Özgür düşünceye saygılı , kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen, Her türlü yeniliğe uyum sağlayabilen, araştırmacı ve katılımcı bireyler yetiştirmek.
KLİMA
KARAYOLU